Previous Entry Share Next Entry
Psst.
waretsu

Ai kamala kun olen ollut laiska taas kaiken mahdollisen ja mahdottoman kanssa. Aamut venyy pitkälle löhöillessä, samoin illat, ja päivisin väsyttää muuten vaan.

Ylppärit oli ihanat! En mokaillut todistuksia hakiessani, enkä kai kyllä muutenkaan päivän aikana. Kaikilla oli hirmuhienoja mekkoja, aivan ihania. Myönnettävä on että Helsingin panikoinnista huolimatta tykkäsin aika lailla omastanikin.

Kotijuhlinnat ei olisi paljon paremmin voineet mennä, vaikka muutama vieras jäikin harmillisesti tulematta. Oli mukavia ja mielenkiintoisia keskusteluja ja kohtaamisia, ja ihmiset näyttivät ihan oikeasti viihtyvän. Illemmalla oli rentoa kun suurin osa vieraista oli lähtenyt ja paikalle saapui liuta kavereita seuraamaan miun kirjekuorilla lattian peittelyä ja huokailua, kun paljastui, että yhteensä niiden sisältä paljastui yllättävän sievoinen summa.

Vielä vähän myöhemmin illalla oli ehkä vielä rennompaa istua ja jutella Annan, Ollin ja Juhan kanssa. Kummallinen porukka. Jatkettiin terassilla jutustelua pitkälle iltaan, kun seuraan liittyivät myös Jukka, Riitta, Petteri ja Simo. Oli hyvä olla.

Baari-illasta ei kummempia. Päädyttiin Pennyn kautta Wiltsuun, ja ilta sisälsi suht hillitysti vähän avautumista, angstia, tanssia, syttymistä, melkeinitkua, väsymystä, pikkuhiprakkaa, vetyä, fasaania, naurua, taksia, filosofointia ja ikävää.

 

Loma on aloitettu lomailemalla Joensuussa pääsykokeen merkeissä. Puoli tuntia siellä jaksoi olla, loppupäivä meni shoppaillessa, syödessä, yksillä ja leffan parissa. Väliäkö tuolla, hauskaa oli! Nyt on viikko aikaa skarpata viimeiseen kokeeseen ja sen aion tehdä. Siitäkin huolimatta, että plan B vaikuttaa lupaavalta. Puhuin eilen Bedfordilaisen yksinhuoltajaisän kanssa, ja hyvin mennyt keskustelu sai miut vähäsen innostumaan USAan lähdöstä. Toivottavasti ei vain kovin pian vielä tarvitse tehdä päätöksiä, en odottanut tämän etenevän näin nopeasti... Lähteminen ja ikävä pelottaa liikaa.

Aloitan tänään yökön työt. Valvominen on tullut viime aikoina tutuksi, joten ei pitäisi olla ongelmia sen kanssa. Lähipäivinä on tiedossa myös ainakin osittainen muutto talovahdin kämppikseksi sekä viime hetken pääsykoepänttäämistä. Ensi viikon jälkeen olen leireilyn ja yökköilyn sallimissa rajoissa vapaa seikkailemaan, matkustelemaan, äkkilähtemään ulkomaille ja nauttimaan kaikista kokemuksista ja elämyksistä joita kesä tuo tullessaan!

 

PS. Iik, jännä kesäjekkunovelli ilmestyy torstaina!


?

Log in