Previous Entry Share Next Entry
Hymyilyttää.
waretsu
Täällä sitä ollaan taas, toista perättäistä ja kolmatta kertaa tällä viikolla pitämässä huolta, että leiriläiset nukkuvat Kesärannassa. Viime yö meni rattoisasti Facebookin kyselyitä täytellen ja L-koodia katsellen, nyt miuta viihdyttää vain jälkimmäinen. Mutta ei se haittaa, luulen että tästäkin yöstä tulee lopulta ihan mukava.

Huomisaamuna miuta odottaa sunnuntaijuoksu, niin kuin eräs Tiikeri asian ilmaisi. Olisi siis juostava kuvaamassa jalkapalloa ja suunnistusta, sekä kyselemässä ihmisiltä vähän vaalipäivän tunnelmia. Äänestääkin pitäisi, en vain tiedä että ketä.

Tiistaina viimeinen pääsykoe, en ole lukenut. Keskiviikkona riparille.
Mitähän sitä tekisi juhannuksena? Tuntuu oudolta, kun muistan viime juhannuksen niin elävästi. Ei meinaa uskoa että siitäkin on jo vuosi. Ja mitä kaikkea siihenkin vuoteen on mahtunut, ai että. Tuskin ainakaan tänä keskikesän juhlana yhtä kovin mietityttää ne asiat, mitä silloin viimeeksi pohdittiin ja itkettiin yhdessä ja erikseen Lomakylän rannalla vai missä lie olikaan. Voi niitä aikoja. Nyt sitä muistelee oikeastaan jo lämmöllä, vaikka silloin meinattiinkin vaipua epätoivoon.

Vähän väsyttää.

?

Log in

No account? Create an account